Informatie

The Box Brands B.V. is onder andere gespecialiseerd in de verkoop en uitleg over teken- en kunstmateriaal voor amateurs en professionele kunstenaars en levert voornamelijk in de Benelux.

Naast deze algemene webwinkels heeft The Box Brands B.V. een paar "dedicated" webwinkels opgericht zoals www.mabefezels.com voor het verkopen van de kwalitatief zeer hoogstaande schildersezels van het merk Mabef. Een tweede "dedicated" webwinkel is www.copicmarkersales.com waar het volledige gamma markers van Too voorgesteld wordt, namelijk de Copic Markers en de bijbehorende accessoires. Een derde dedicated webwinkel is deze webwinkel waarin we het volledige gamma markers van Molotow voorstellen.

The Box Brands B.V. beschikt over een zeer grote voorraad en kan daarom zeer snel leveren. Door de korte lijnen met de invoerder kunnen de produkten die tijdelijk niet voorradig zijn binnen de 5 à 6 werkdagen geleverd worden.

De produkten worden franko geleverd vanaf een bestelling van 99,00 € BTW inbegrepen. Kleinere leveringen gebeuren met een transportkost van 7,00 € BTW inbegrepen.

Contactgegevens :

The Box Brands B.V.
Plompertstraat 42
3087 BD Rotterdam
Nederland
 
Telefoon : +31 (0)85 047 55 41
Email : klantenservice@laroo.shop